PRINS

Prins Autogas Sytemen BV, o companie Westport Fuel Systems este lider mondial în dezvoltarea sistemelor de combustibil alternativ de peste 30 de ani. A dobândit o reputație de excelență pentru furnizarea producătorilor săi OEM, importatorilor din țară și clienților de pe piață cu soluții eficiente și inovatoare pentru o gama largă de tipuri de motoare disponibile pe piață

Instalatie GPL Prins VSI 2.0

VSI este o prescurtare de la „Injecția secvențială de vapori”. Acest sistem de combustibil alternativ este cel mai avansat sistem de injecție de vapori la dispoziție pe piață. Sistemul VSI este disponibil atât pentru GPL cât și pentru CNG și este de asemenea potrivit pentru motoarele cu injecție directă de benzină (VSI-DI). Cu acest sistem nu există nici o diferență cu deplasarea pe benzină. Cu ajutorul sistemului VSI Prins face eforturi pentru a opține emisii optime și de reducere a costurilor.

Acest sistem de combustibil alternativ este dezvoltat în strânsă colaborare cu Keihin Corp. din Japonia, unul dintre producătorii de injectoare din lume și un nume care înseamnă calitate și fiabilitate OEM. Sistemul VSI este pe deplin integrat cu ECU al vehiculului prin metoda „master-slave”, ceea ce-l face compatibil cu EOBD, prin urmare emularea de semnale nu este necesară.

Cheia acestui sistem o reprezintă componentele de o calitate OEM special concepute pentru aplicații GPL și CNG. Toate componentele sunt în conformitate cu cele mai stricte reglementări și atestări în domeniu. Instalarea componentelor este forte facilă datorită designului compact al acestora. Software-ul de diagnosticare este unic și special dedicat care permite reglarea fină a sistemului VSI pentru performanțe optime și de reducere a emisiilor poluante.

Instalatie GPL Prins VSI 2.0 INJECTIE DIRECTA

Cel mai inovator sistem VSI-DI disponibil în prezent. VSI-DI este o abreviere pentru “Injecția secvențială de vapori pentru motoarele cu injecție directă de benzină”. Sistemul VSI-DI este primul sistem disponibil pe piață, ceea ce face posibilă transformarea vehiculelor cu injecție directă (DI) la GPL. Cu sistemul VSI-DI este posibil de a conduce vehicule pe GPL cu cele mai noi motoare cu injecție directă, nefiind nici o diferență între conducerea pe benzină sau cu GPL.

Sistemul VSI este pe deplin integrat cu ECU al vehiculului prin metoda „master-slave”, ceea ce-l face compatibil cu EOBD, prin urmare emularea de semnale nu este necesară. Componentele principale ale sistemului sunt de calitate OEM și special concepute pentru aplicații GPL. Toate componentele sunt conforme cu cele mai stricte reglementări și atestări în domeniu. Instalarea componentelor este foarte ușoară datorită designului compact al componentelor.

Design mic și compact pentru a se potrivi cu toate interioarele autovehiculelor.
Un modul de control electronic ale căror funcții sunt:
-Selecția de combustibil prin control tactil inteligent;
-Informează operatorul nivelul de gpl din rezervor prin intermediul unor leduri care pot fi programate în diferite culori iar sonor prin intermediul unui buzzer, avertizează operatorul cu privire la codurile de erori sau nivel scăzut de gpl, plus avertizare iluminată cu LED-uri.