TOMASETTO

De mai bine de 30 de ani, compania Tomasetto este cunoscută ca o companie lider în proiectarea și fabricarea componentelor mecanice pentru sisteme auto GPL și CNG. Calitatea produselor și proceselor noastre dar si flexibilitatea ridicată în răspunsul la schimbările pieței au fost cheia succesului și reputației noastre de peste 30 de ani.

Instalatie GPL Stag 200 Plus

Stag 200 Plus este un controler versatil, proiectat pentru a putea fi instalat în cele mai multe mașini, cu motorizări de tip secvențial, semi-secvențial și full grup.
Dispozitivul a fost conceput cât mai simplu posibil, precum și pentru reducerea semnificativă a timpului necesar pentru instalarea și calibrarea sistemului. Controlerul este bazat pe un procesor pe 32 de biți și componente „automotive”, ceea ce demonstrează un design modern și fiabilitate.
 

Beneficii Stag 200 Plus
• Instalare rapidă datorită numărului minim de fire;
• Program de calibrare simplă și clară – doar două ferestre de dialog;
• Procesorul are capacitatea de a se extinde cu noi caracteristici de software;
• Sesiuni de aplicație fără controlerul în uz (modul demo);
• Compact, mici dimensiuni, – carcasă rezistentă la apă;
• Un comutator cu buzzer integrat – numai 3 fire sunt necesare pentru conectare.

Instalatie GPL STAG-4 QBOX BASIC

Este primul calculator din noua generatie pentru injectie secventiala, pentru vehicule dotate cu motoare cu 4 cilindri, cu injecție multiplă de combustibil.

Designul unitar se bazează pe un microprocesor modern pe 32-bit de înaltă performanță care permite un control foarte precis al alimentaruii cu GPL, reacție rapidă la diferiti parametri ai motorului și măsurarea timpului de injecție de benzină.

Platforma hardware oferă o gamă largă de funcții utile, inclusiv posibilitatea de a schimba secvența de injecție, suport pentru comunicații fără fir Bluetooth și citirea turației motorului pe baza semnalelor de injecție de benzină. Design permite adăugarea de noi funcții și extensii ale seriei Qbox.

Instalatie GPL QBOX PLUS / QNEXT PLUS

Qbox PLUS și Qnext PLUS sunt calculatoare moderne și compacte, cu funcții avansate care vă permite să personalizați perfectă setările GPL pentru orice masina echipata cu motor cu 4 cilindri cu injectie indirecta de combustibil.

Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.

Avantaje QBOX PLUS/QNEXT PLUS:

 

» auto-adaptare OBD,

» auto-adaptare inovatoare ISA 3

» suport pentru CAN și K-LINE conform cu OBD2 / EOBD

» opțiuni extinse pentru citire OBD cu anuilare automata a erorii

» suprapunere la schimbarea carburantului

» Conector unghi (Qbox PLUS) sau drept (Qnext PLUS).

Instalatie GPL STAG Q-MAX PLUS

QMax Plus – este puterea în tehnologia auto gpl
STAG Qmax PLUS este o continuare a instalației STAG Qbox PLUS dovedită și recunoscută. Qmax PLUS este proiectat special pentru motoarele de 5-6-8 cilindri, cu injecție indirectă de combustibil.

Beneficii Q-Max Plus:
Auto-adaptare OBD
Auto-adaptare ISA 3
Suportă comunicare CAN și K-LINE conform cu OBD2 / EOBD
Opțiuni extinse pentru citirea parametrilor OBD și posibilitatea de anulare a unor erori
Suprapunere carburant la trecerea de la un combustibil la altul (pentru trecere lină)
Emulator presiune benzină încorporat
Emulator nivel combustibil benzină încorporat
Gestionare două bancuri
Conector în unghi cu 90 pini

Dedicat pentru automobile
Procesorul este proiectat și fabricat numai pentru utilizarea în automobile, are multe caracteristici de utilizare fără cusur.